Ronald McDonald House unveils newly renovated playroom

Ronald McDonald Playroom
Photo: WKRN

NASHVILLE, Tenn. (WKRN) – The Ronald McDonald House dedicated a new playroom inside its home away from home for children receiving care at Nashville-area hospitals.

“There are literally kinds peeking through the window everyday waiting for us to open the door so they can get in there,” said Heather Powell with the Ronald McDonald House.

Ronald McDonald Playroom
Photo: WKRN

The new space, which was designed by interior designer Leslie Ann Wilson, who donated her services for the project, is interactive and inviting.

“We tried to update the look and keep the colors exciting and bright,” Wilson explained. “We were able to raise the light levels as I mentioned with LED lighting. There’s blues, greens and grays and a bench cushion across the back window wall.”

Ronald McDonald Playroom
Photo: WKRN

The new playroom is equipped with a number of new toys and is designed to make the uncertainty of a hospital stay and medical treatment easier for children and their parents.

“We have a new play kitchen, new little work bench. We have the train table where Thomas the Train track is laid out and all the little trains are there,” Wilson said.

News 2 anchors Neil Orne and Dawn Davenport helped raise money for the project while running the Country Music Marathon in April.

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s